Wie ben ik

Zoef is de bijnaam die mijn papa me gaf toen ik klein was, maar mijn echte naam is Sofie Desmedt. Bij het zoeken naar een goede naam, was de keuze snel gemaakt. Hij zou me altijd hebben aangeraden voor die naam te gaan. Een website met een persoonlijke touch, dat mag het worden. Net zoals mijn juwelen.

Mijn passie voor juwelen gaat al van jongs af aan mee.

Vroeger kocht ik ze, droeg ik ze, maar sinds kort maak ik ze ook.

Rondstruinen op marktjes en en tweedehandswinkels vond ik altijd heerlijk. Ideaal om inspiratie op te doen, maar vooral leuke kralen, oude juwelen en originele elementen op de kop te tikken.

Mijn missie met dit project is betaalbare juwelen te creëren, die net een beetje anders zijn. Met veel plezier hoop ik mét en voor jou een leuk gepersonaliseerd juweeltje te maken. Samen op zoek te gaan naar een passende kraal bij een kleedje, of voor een specifieke gelegenheid.

Gepersonaliseerde juwelen met een verhaal.

Los van mijn passie voor juwelen, ben ik gepassioneerd door de drie mannen in mijn leven. Stuk voor stuk ook unieke exemplaren, die ik koester. Met wie ik de wereld afreis.

Op zoek naar inspiratie, avontuur en zoveel mogelijk samen zijn.