Juwelen op maat

Een juweel op maat. Gepersonaliseerd naar jouw kleur, grootte of smaak.
Het allerliefst maak ik betaalbare en unieke creaties. Die passen bij jouw stijl, kledij of haarkleur.

Mijn basis-juwelen creëer ik in verschillende stijlen en kleuren. Dat neemt niet weg dat wat jij graag ziet, net wat anders kan zijn.

Daarom wil ik je zeker helpen en een juweel maken dat perfect bij je past.

  • Je bent helemaal fan van een bepaalde stijl en hebt een voorkeur van kleurcombinaties?
  • Je ketting is net te lang of te kort om perfect bij jouw kledij te passen?
  • Je wil liefst roze kralen in plaats van de gebruikte blauwe?

De opties zijn eindeloos.

Stuur me een mailtje met wat meer informatie. Geef me in eerste instantie zeker de gewenste kleuren (goud/zilver/rosé goud) met kleur en type kralen (rood, blauw, groen, …). Idealiter ook de stijl (asymmetrisch of niet) en de lengte. Zo kan ik al een eerste beeld vormen van je wensen. Daarna bespreken we alles telefonisch (of via e-mail) in detail. Niet lang daarna stuur ik je al de eerste voorstelletjes door!

Zonder meerprijs.