Mijn eerste gepersonaliseerde ketting!

Jippieeee. Mijn eerste ‘op aanvraag’ gepersonaliseerde ketting werd net verpakt. Wat was ik in de wolken toen ik hoorde dat ik een ketting mocht creëren als geschenkje voor iemand.  De aanvraag was als volgt: “De dame ziet graag alles dat rood is en blinkt. Het moet niet te fijn zijn. Het mag wat opvallen!” :-)

Ik moest snel aan de slag, want het is bijna haar verjaardag. Alle kralen die ik van oude juwelen recupereer, sorteer ik per kleur en bewaar ik in glazen potjes. Zo heb ik snel een gemakkelijk overzicht van de kralen die ik nog beschikbaar heb. Voor de andere kleinere tussenstukjes heb ik een aantal sorteerdoosjes.

Mijn oog viel onmiddellijk op de oud gouden glaskralen voor het blinkende onderdeel van de ketting. Daarnaast had ik ooit eens matte kralen in rood op de kop kunnen tikken. Een ideale combinatie leek me. Zeker als de ketting wel wat groter moet zijn en mag opvallen.

Met nog een aantal koperen tussenstukjes als finishing touch. Hieronder zie je het eindresultaat.