Communie- of lentefeest sieraden

Wist je dat ZOEF ook juwelen maakt voor jonge meisjes?

Het creëren van juwelen voor kleine meisjes zal voor mij altijd iets speciaal blijven. Het was dan ook rond deze periode vorig jaar dat ik met ZOEF ben gestart. Ik had het plezier om gepaste armbandjes te mogen maken voor mijn 2 nichtjes. En ook het geluk dat mijn zus en schoonzus alle vertrouwen in mij hadden om dit tot een goed einde te brengen :).

Sieraden maken voor jonge meisjes is nog net iets anders dan voor volwassenen. Natuurlijk moet het passen bij de kledij. Daarnaast blijven het kindjes, dus er moet zeker een speels accent aan zijn en ze moeten ermee kunnen ravotten.

Het krijgen van een origineel en passend juweeltje, is iets wat ze niet snel zullen vergeten.

Daarom is een passend en op maat gemaakt juweeltje een ideaal cadeau. Passend bij de kledij (qua kleuren en materialen), en passend bij het meisje (speels, stijlvol, glaskralen, houten kralen, slotje, rekker, …). De variaties zijn eindeloos zonder een fortuin te moeten spenderen.

Hieronder wat snelle tussentijdse foto s die ik toen gestuurd heb, om af te toetsen of het wel zou passen. En mijn 2 nichtjes, tevreden met het resultaat.